Algemeen

Ready to Ride opleidingen: 10 EUR korting voor BMB vergunninghouders

De BMB heeft een akkoord afgesloten met de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) waardoor BMB vergunninghouders (Sport en toerisme) de mogelijkheid hebben aan een voordeeltarief deel te nemen aan de doorgedreven motortrainingen ‘veilig motorrijden’ in het kader van het Ready to ride programa. Tot einde 2018 kan er een korting bekomen van 10 EUR op voorwaarde dat er minstens met 3 rijders wordt ingeschreven. De kostprijs bedraagt dan 89 EUR i.p.v. 99 EUR en dit voor een volledige dag motortraining inclusief ontbijt en lunch. Bovendien kunnen Ethias klanten na het volgen van de training nog eens 30 EUR terugbetaald krijgen.

Opgelet het aantal plaatsen is beperkt gezien er met maximum van 5 deelnemers per instructeur wordt gewerkt om een persoonlijke begeleiding te garanderen. De kwalitatieve ‘advanced’ opleidingen vinden plaats in samenwerking met diverse opleidingcentra verspreid over gans Vlaanderen en voldoen aan de criteria opgesteld door VSV.

Wil je samen met een aantal vrienden/vriendinnen deelnemen en gebruik maken van de BMB korting, stuur dan een mail naar wouter.declercq@vsv.be met de beschikbare data, de regio (Kortrijk – Sint-Niklaas – Belsele – Merchtem – Malle – Tongeren – Zandhoven – Hulshout) en de namen van de deelnemers met BMB vergunnignummers. Vermeld ook duidelijk dat je van de korting wil genieten als BMB vergunninghouder. De verantwoordelijke van de groep krijgt dan een factuur van 89 EUR per deelnemer.

Je kan alle info en de kalender van de opleidingen raadplegen via https://www.readytoride.be

Veel succes!

Partners

Back to top button