Motorcross

Inschrijftermijn voor de Interbonden wedstrijd met 1 week verlengd

In samenspraak met organisator MX Hauts-Pays werd beslist om de inschrijftermijn voor de Interbondenwedstrijd op 6 en 7 oktober in Baisieux met 1 week te verlengen, tot en met woensdagmiddag 26 september a.s. Er zijn in sommige klassen slechts een paar plaatsen meer beschikbaar voor BMB rijders, regel dus snel je inschrijving via het elektronisch inschrijvingsformulier.

De 3 beste 65cc rijders (kleine wielen) zullen Team Belgium vertegenwoordigen op de Coupe de l’Avenir en de drie volgende rijders 65cc (kleine wielen), de 3 beste 85cc rijders en de beste 125cc rijder, de beste rijder MX2 -21 jaar en de beste rijder MX1-21 jaar zullen samen een team vormen voor deelname aan de Coupe de l’Avenir om zich met de andere landen te kunnen meten ! Er zijn op zondag ook reeksen voorzien voor de MX2 en MX1 rijders van + 21 jaar.

15 rijders per bond en per categorie kunnen zich inschrijven:
Zaterdag:  15 rijders in 65cc, 15 in 85cc, 15 in 125cc, 15 in MX2 -21 jaar en 15 in MX1-21jaar
Zondag: 15 rijders MX2 +21 jaar en 15 in MX1 + 21 jaar.

De BMB rijders kunnen zich inschrijven via het elektronisch inschrijvingsformulier.  Om toegang te bekomen tot het inschrijvingsformulier dien je je eerst te registreren (klik op het formulier en dan op registreren). Als je reeds een actieve account hebt (vb. als deelnemer Belgian masters), klik je op inloggen). Heb je een probleem om je via het formulier in te schrijven, stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Indien het maximum aantal van 15 piloten wordt bereikt in een bepaalde categorie, kan deze vroeger worden afgesloten!

Het inschrijvingsgeld bedraagt 60 € (dit bestaat uit € 5 BMB bijdrage voor de rijders + 21 jaar bestemd voor het BMB MX jeugdfonds, € 10 voor de club ter dekking van de organisatiekosten, en 3 gratis inkomtickets, piloot inbegrepen) en dient vooraf aan de club te worden betaald. Een inschrijving zonder betaling wordt als ongeldig beschouwd. De betalingsmodaliteiten staan op het inschrijvingsformulier vermeld. Je ontvangt een bevestigings per e-mail na ontvangst van je betaling door de club.

Er wordt ook prijzengeld voorzien.

Wedstrijdinfo: http://www.fmb-bmb.be/nl/mx_event/motocross-coupe-de-lavenir-inter-federations

 

Partners

Back to top button