Algemeen

Ladbrokes Bikersland: ontdek de motor van je dromen op het circuit Jules Tacheny!

Op 17 en 18 maart verwelkomt het Circuit Jules Tacheny in Mettet de dertiende editie van Bikersland, tot voor kort het Festival de la Moto. Tijdens Bikersland, hét motorfeest van het jaar, zijn meer dan 50 exposanten aanwezig, waaronder alle grote merken van gemotoriseerde tweewielers.

De voorverkoop is reeds gestart!

Koop nù je tickets in de voorverkoop en profiteer van een korting van € 3,00 op de toegangsprijs. Je ticket is bovendien op beide dagen van het evenement (17 en 18 maart) geldig. Nog meer goed nieuws: gratis inkom voor wie jonger is dan 16 jaar!
Nog beter: profiteer van het uitzonderlijke aanbod van onze partner Ladbrokes! Speel € 10 online en ontvang twee gratis tickets die het hele weekend geldig zijn!

Gratis proefritten

Dé grote nieuwigheid dit jaar: je krijgt de kans om gratis de meest recente modellen te proberen OP HET CIRCUIT en in de omgeving van Mettet. Surf naar de pagina met de proefritten op de Bikersland-website en maak daar alvast je keuze.

Een hele serie openluchtactiviteiten

Wat betreft animatie, heeft het publiek geen tijd om stil te zitten. Groot en klein krijgen de keuze uit een hele serie openluchtactiviteiten. Op het programma staan onder meer een enduro-hindernisbaan, een dirttrack-piste, initiaties motorrijden (met medewerking van rijschool Bara), een gaming zone, mini-quads, mini-trial, mini-cross, Side-Car Taxi, sprintwedstrijden en rijden op elektrische motoren.

Laat je motor zegenen en maak een rondrit

De traditionele motorrondrit heeft op zondagmorgen plaats en doorkruist de mooiste plekjes van de streek. Voor het vertrek kunnen de motorrijders die dat wensen, hun tweewieler laten zegenen door een priester. In het inschrijfgeld voor de rondrit zijn inbegrepen: de toegang tot Ladbrokes Bikersland gedurende het hele weekend, koffie en een croissant zondagmorgen voor het vertrek.

Tijdens dit weekend worden meer dan 15.000 bezoekers verwacht. Wacht niet langer en reserveer nù je plaatsen en neem deel aan hét evenement voor de motorfans!

Tickets en info: www.bikersland.be

Partners

Back to top button