Classic BikeSnelheid

Kalender Classic Bike snelheid met klassen op het programma

De kalender Classic Bike snelheid met de diverse klassen op het programma van elke wedstrijd werd gepubliceerd. De kalender 2018 is uitgebreider dan de vorige jaren door de toevoeging van de wedstrijd op het Goodyear circuit in Colmarberg in samenwerking met de Luxemburgse federatie. Hierdoor heeft elke klasse minstens 3 verschillende wedstrijden met telkens 2 races op het programma tellende voor het Belgisch Kampioenschap.

We raden alle rijders dan ook aan om een jaarvergunning te onderschrijven i.p.v. een vergunning 1 manifestatie. Als je aan de drie wedstrijden deelneemt is de jaarformule goedkoper als de vergunning 1 manifestatie. Bovendien word je dan ook opgenomen in de klassementen van het Belgisch kampioenschap Classic Bike 2018.

Regel dus je Classic Bike jaarvergunning via onze nieuwe app 'My FMB-BMB", klik hier. Opgelet, bij het onderschrijven van je jaarvergunning kan je een koersnummer kiezen maar het is echter zo dat je koersnummer zal worden vastgelegd bij je inschrijving door de organisator afhankelijk van de klasse(n) waarin je deelneemt. Het koersnummer dat je kiest bij het onderschrijven van je licentie is louter indicatief voor de organisatoren.

Ondertussen werd ook het sport reglement en technisch reglement 2018 gepubliceerd.

Raadpleeg hierna:

Kalender Classic Bike met de klassen op het programma van de wedstrijden 2018

Sport reglement Classic Bike snelheid 2018

Technisch reglement Classic Bike snelheid 2018

 

Partners

Back to top button