Enduro

Alles wat je moet weten over de 4de editie van de endurocross in Deurne

Over een kleine maand, op zondag 18 juni, vindt de 4de editie plaats van de Antwerp endurocross in Deurne. KTM Racing Center zal een nieuw parkoers opbouwen op de parking van RAFC Antwerp. Ieder jaar vinden meer en meer rijders en toeschouwers de weg naar dit uniek en spectaculair evenement waar je een hevige strijd kan zien tussen de enduro en motorcrossers rijders. Ook trial en supermoto piloten zijn welkom!

De wedstrijd zal voor de eerste maal meetellen voor het Belgisch kampioenschap enduro Inters en beloften (scratch). Zij rijden aparte wedstrijden maar de beste rijders zullen zich kunnen kwalificeren voor de superfinale. De overige rijders worden ingedeeld in de endurocross categorie. En ook hier kunnen de beste rijders zich kwalificeren voor de superfinale.

De superfinale wordt dan ook het hoogtepunt van de dag en KTM Racing Center voorziet hiervoor een prijzenpot van 2000 EUR. De winnaar kan 1000 EUR verdienen, de tweede 600 EUR en de derde 400 EUR.

Opgelet, de inschrijvingen worden afgesloten op 11 juni! De inschrijvingen zullen automatisch worden afgesloten op het ogenblik dat 64 piloten zich hebben ingeschreven in de categorie Endurocross Open. Inschrijven gebeurt via het inschrijvingsformulier op de BMB website. Maak dit dus snel in orde! 

Na afsluiting van de inschrijvingen zal de timing worden gepubliceerd. 

Raadpleeg hierna alle info over dit evenement (bijzonder reglement en inschrijvingsformulier):

– Endurocross Deurne 18/06/2017 

Partners

Back to top button