Trial

Wereldkampioenschap trial komt aan in Comblain-au-Pont

Het wereldkampioenschap Trial komt zondag 10 juli a.s. voor de tweede maal naar Comblain-au-Pont. De editie 2014 was ondanks de regen een schot in de roos met meer als 7000 toeschouwers. De betere weersvoorspellingen voor komend  weekend zijn alvast veel belovend om van de 6de WK wedstrijd van het seizoen een groot succes te maken. Het centrum van deze Luikse gemeente zal zondag helemaal ingennomen worden door de beste trial rijders ter wereld!

De Spanjaard en topvedette Toni Bou staat momenteel aan de leiding in de WK tussenstand voor zijn landgenoot Adam Raga en de Japanner Takahisa Fujinami. Bou was ook de winnaar van de 2014 editie. In de FIM World Cup klasse vinden we in Comblain-au-Pont 2 belgen terug, Maxime Mathy en Julien Rouselle. In de FIM 125cc cup rijden Simon Mathy en Maurin Gavage mee. Tenslotte hebben 6 Belgische trialrijders zich ingeschreven in de internationale klasse.

Op zaterdag wordt er reeds getraind en zijn er al heel wat trial animaties voorzien. De wedstrijd zelf start zondag vanaf 9 uur. Het einde is voorzien om 16 uur gevolgd door de podiumceremonie.

Meer info op: http://www.belgiumworldtrial.be/

 

 

 

Check Also
Close

Partners

Back to top button