Enduro

Start Belgisch Kampioenschap enduro in Hautrage

We zijn op minder als 1 week van de eerste wedstrijd van het Belgisch Kampioenschap enduro en het ziet er naar uit dat we een erg succesvol seizoen tegemoet gaan. Liefst 259 rijders hebben zich al ingeschreven voor de wedstrijd in Hautrage zondag a.s. De voor-inschrijvingen worden op dinsdagmiddag (1/3) afgesloten. De startlijst zal later deze week worden gepubliceerd. MC Cadre Blanc heeft 3 speciale etappes in petto voor onze enduro liefhebbers en een parkoers van 38,6 km. Opgelet, voor de inters en de beloften zal de 4de ronde worden vervangen door speciale etappes. Zij starten op hun toegkend uur van de 4de ronde voor de 1ste special gevolg door de 2de en de 3de special. Ze keren nadien terug naar de eerste uurcontrole en de derde special via de kortste weg die door de organisator werd bewegwijzerd en gemarkeerd.

De 2de special kan op zaterdag 5 maart verkend worden tussen 14 uur en 18 uur en op 6 maart vanaf 8 uur. Om toegang te hebben tot de 2de special zal elke rijder 2 polsbandjes van verschillende kleuren ontvangen (1 piloot en 1 assistent). Het dragen van een fluo hesje is verplicht tijdens de verkenning van de special, zowel voor de piloot als de assistent.

Tijdens de wedstrijd zal enkel de assistent die een polsbanje en een fluo hesje draagt toegang kunnen bekomen tot de 2de special. Voor de toegang tot de 1ste en 2de special is er geen beperking. Alles speciale etappes zullen meetellen vanaf de eerste ronde.

Meer info: http://www.fmb-bmb.be/nl/enduro_event/enduro-hautrage-0

 

Partners

Back to top button