Algemeen

Bestel nu je BMB milieumat!

De BMB vergunninghouders hebben de mogelijkheid om via een elektronisch formulier aan een voordelig tarief een kwalitatieve milieumat te bestellen. In 2016 zal het BMB milieu college extra controles uitvoeren, niet alleen op het gebruik van de mat maar ook voor wat betreft de staat van de mat. Er werd vorig jaar gemerkt dat talrijke rijders nog een oude mat gebruiken die volledig verzadigd is en de olie dus niet meer voldoende absorbeert.

De BMB milieumat die in samenwerking met de firma Acerbis werd gemaakt is, heeft een groot absorptievermogen en een dikke rubberen onderlaag. Ze kan minstens 2 jaar gebruikt worden (bij intensief gebruik).

De mat wordt door een transportfirma aan huis geleverd voor 29 EUR. Reken op ongeveer 3 dagen na ontvangst van de bestelling en betaling. Je kan de mat ook in onze lokalen aankopen tijdens de kantooruren. In dat geval betaal je slechts 20 EUR.

We herinneren eraan dat het gebruik van een in goede staat verkerende milieumat reglementair verplicht is en dat inbreuken hierop kunnen leiden tot een startverbod of een andere sportieve sanctie afhankelijk van de discipline. Je dient de mat steeds onder de motorfiets te leggen wanneer je aan je motor werkt. Ook onder de generator dient een mat te liggen! BMB milieu officials zijn op de meeste wedstrijden aanwezig om dit te controleren.

Door het respecteren van deze BMB milieureglementering, help je ook het behoud van onze sport te verzekeren!

Klik op onderstaande link om snel je bestelling te plaatsen:

– Bestelformulier BMB/Acerbis milieumat

Foto: Gregory Balant – www.classic-motorcycle.be

Partners

Back to top button