Enduro

Voor de eerste keer een WK enduro in België

Voor de eerste keer sinds zijn bestaan zal het Wereldkampioenschap Enduro in België plaatsvinden, in de prachtige regio van Saint-Hubert. De club MP41 zet al meer dan een jaar alles op alles om het internationaal publiek een volledig gratis evenement van topkwaliteit te bieden. Vanaf vrijdag 10 juli om 18u vindt de eerste "Kunstmatige proef " (special) plaats in de industriële zone van Saint-Hubert. Hier zullen de piloten twee per twee tegenover elkaar staan, waarna een gratis concert op de site plaatsvindt!

Zaterdag 11 en zondag 12 juli begint het echte werk, dan staan er 3 prachtige "natuurlijke proeven" op het programma. Dit is een unieke kans om de top uit de endurowereld te komen bewonderen. Alles wordt eraan gedaan om een uitstekende ambiance te garanderen tijdens het weekend. De toegang is gratis!

Zin om ten volle te genieten van het spektakel van de beste Belgische en internationale piloten? Geen probleem! MP41 biedt u een VIP pack aan voor een bedrag van 150€/dag. Hierin zit de verplaatsing naar de speciale proeven, een ontbijtbuffet, een warm buffet  s’middags, toegang tot de exclusieve VIP zone en een officieel T-shirt van het evenement.

Ga gerust een kijkje nemen op de site www.mp41.be of op de Facebook pagina EWC Saint-Hubert voor meer informatie.

Afspraak aan het vliegveld van Saint-Hubert op 10, 11 en 12 juli voor een niet te missen weekend!

Meer info: http://fmb-bmb.be/nl/enduro_event/enduro-world-championship

Partners

Back to top button