Motorcross

Derde WK Motorcross Zijspan titel voor Ben Adriaenssen ?

Als we de top drie van het WK van vorig jaar mogen geloven (raadpleeg het video interview), dan staat ons ook in het WK zijspancross 2015, een rasechte België-Nederland te wachten. De namen Etienne Bax en Ben Adriaenssen horen we veelvuldig klinken. Ook de namen van Jan Hendrickx en Daniël Willemsen hoorden we vallen. En de Britse routinier Stuart Brown, en de hongerige jeugdige Franzoos Valentin Giraud als stoorzenders. Maar ook jongelingen als de Zweed Philip Stenborg en de – alweer – Belg Jason Vandaele, staan te trappelen van ongeduld, om te mogen meespelen met de échte grote jongens.

Het WK 2015 wordt verreden over maar liefst 16 wedstrijden. De Belgische Grand Prix (de negende uit de rij, op 28 juni 2015) wordt er één met een gouden randje, want MC Maasland is er toe aan de 15de editie van hun ‘Belgian sidecarcross GP’.

Vanaf komend weekend, wordt het meteen er op of er onder voor de toppers uit de driewielerklasse. Drie weken op rij, respectievelijk naar Zwitserland (Frauenfeld), Castelnau-de-Levis (Zuid-Frankrijk) en Malpartida de Caceres (Spanje) . 

Meer info: www.sidecarcross.be
 

Partners

Back to top button