Snelheid

Inschrijven voor de snelheidswedstrijden In Nederland

Volgend weekend opent KV Ostend MS op het Franse circuit van Croix-en-Ternois het snelheidsseizoen 2015. De organisatie laat ons weten dat de inschrijvingen werden afgesloten omdat alle klassen volledig vol zitten. In het totaal hebben al 251 rijders zich aangemeld. Het seizoen kon niet beter van start gaan!

Ondertussen werden ook de inschrijvingen geopend voor de snelheidswedstrijden in Hengelo (2 en 3 mei) en Oss (24 en 25 mei). De inschrijvingen van de BMB vergunninghouders voor de BK wedstrijden in Nederland gebeuren uitsluitend via de BMB website. Voor beide wedstrijden staan er races van het Belgisch Kampioenschap Monobike 450, Monobike 650, Supersport Junior & Inter, Superbike Junior & Inter en Zijspannen F1 & F2 op het programma.

Opgelet tegen 17 april dienen we aan de KNMV reeds de lijst van inschrijvingen voor de wedstrijd in Hengelo te bezorgen! Enkel de namen van rijders die in orde zijn met zowel de inschrijving als de betaling zullen worden doorgegeven.

Nieuwe inschrijvingsprocedure

Nieuw dit jaar is dat elke rijder zich eerst via de BMB website dient te registreren. Wanneer voor je de eerste keer inschrijft, klik je op registreren en vul je de gevraagde gegevens in.  Je ontvangt dan na enkele ogenblikken een e-mail met een link om naar je profielgegevens (check eventueel ook je spam-box).  Eens je registratie is voltooid en je ingelogd bent, ga je terug naar het inschrijvingsformulier en kan je je inschrijven.  Wanneer je je voor een nieuwe wedstrijd inschrijft klik je gewoon op inloggen en vul je het formulier aan.

Klik hieronder voor de links naar de inschrijvingsformulieren:

Partners

Back to top button