Supermoto

Superbiker Mettet: seizoensafsluiter

Al voor de achtentwintigste keer heeft aanstaande weekend de Superbiker plaats op het circuit Jules Tacheny in Mettet. De Superbiker is uitgegroeid tot de seizoensafsluiter voor motorcrossers en wegracecoureurs.  De Superbiker combineert elementen van die twee disciplines: een deel van het parcours is asfalt en ander deel is off-road.

Toppers op de affiche van de Superbiker zijn Jeremy Van Horebeek (vice-wereldkampioen MXGP), Cedric Melotte, drievoudig Superbiker-winnaar Mauno Hermunen (Finland) en de Amerikanen Jeff Ward en Micky Dymond. De sfeer tijdens de Superbiker in Mettet is heel speciaal. De rijders geven het beste van hun kunnen in een heel ontspannen sfeer. Er staat immers geen kampioenschap meer op het spel en voor velen is het de laatste wedstrijd van het seizoen.

De organisatie heeft enkele aanpassingen aan het circuit (dat korter werd) gedaan en heeft ervoor gezordg dat het publiek nog meer mogelijkheden heeft om de actie van dichtbij te beleven. Naast de races wordt er een uitgebreide randanimatie voorzien met freestyle, stuntshows, muziekconcerten en veel meer.

(www.superbiker.be)

Partners

Back to top button