Algemeen

Volg ons op facebook en Twitter

De BMB is sinds enkele maanden ook aanwezig op Facebook en Twitter en nu ook de link met de nieuwe website is gerealiseerd, doen we een oproep om ons actief te volgen op deze sociale media die alsmaar belangrijker worden. Het is weer een stap vooruit in de verdere optimalisering van de communicatie van de BMB. Deze begon dit jaar met de lancering van de nieuwe BMB website.

De opstartproblemen van de vernieuwde wekelijkse E-Newsletter zijn ook van de baan zodat u nu elke dinsdag de laatste BMB info in uw electronische brievenbus zou moeten ontvangen. Indien dit niet het geval is kan u zich steeds via de homepage (rechts onderaan) abonneren. We doen nogmaals een oproep om, indien u beide taalversies ontvangt, zich uit te schrijven uit de taalversie die u niet langer wenst te ontvangen.

Sinds begin jaar werd ook, in samewerking met Febiac, de externe persdienst gelanceerd. Onze persmedewerker, Ad van Poppel,  verstuurt sindsdien elke week uitgewerkte persartikels naar een uitgebreide perslijst. We merken hierdoor al een aanzienlijke toename van zowel algmeen motornieuws als motosportnieuws in de algemene en gespecialiseerde pers.

Partners

Back to top button