Classic Bike

“500 Classic” komt naar de 6 Uren Moto van Spa-Francorchamps

De endurance in België neemt dezer dagen opnieuw een belangrijke plaats in vooral dankzij de Classic Bike rijders. Na de 4 heures Liège Classics in Mettet op 17 en 18 mei, de European classic serie in Francorchamps op 5 en 6 juli en de endurance classic in Chimay op 26 en 27 juli voegt Jumpy nu ook een 500 Classic toe op het programma van de 6 uren Moto van Spa-Francorchamps op 9 en 10 augustus a. s.

Voor de classic bike rijders komt er bovenop de Herock® 6 Uren Moto voor moderne motoren, ondanks het reeds goed gevulde weekendprogramma, op 10 augustus in Spa-Francorchamps nog een extra wedstrijd bij speciaal voor oudere motoren.

Een wedstrijd van 500km, dus om en bij de drie uren, die zal plaatsvinden in de namiddag. Er zal dus geen probleem zijn op vlak van verlichting.

Deze 500 Classic zullen gebaseerd zijn op het reglement van de ECS Maxi Classic, en dan vooral de Pro-Am (verplichte samenwerking van een professionele piloot met een amateur) want het doel is om van dit weekend voor iedereen een groot endurance feest te maken !

Voor de aantrekkelijke deelnameprijs van 999€ kunnen maximaal drie piloten elkaar afwisselen op machines gebouwd voor 1981. Gegarandeerde sensaties zowel voor hen als voor het publiek.

Info en inschrijving vanaf 7 mei op www.6heuresmoto.com

Raadpleeg ook de nieuwe BMB Classic Bike kalender 2014.
 

Partners

Back to top button