Enduro

Nieuwe inschrijvingsprocedure enduro Buzancy en Rocroi

De inschrijvingen voor de Franse enduro wedstrijden in Buzancy en Rocroi zullen niet via de BMB website verlopen maar via een specifieke website van de Franse enduro organisatoren. Het inschrijfgeld bedraagt 57 EUR maar dient nu rechtstreeks aan de Franse organisator te worden betaald. De betalingen kunnen gebeuren hetzij via kredietkaart hetzij via bankoverschrijving (IBAN: FR76 1600 6360 1100 8075 6791 801 – BIC: AGRIFRPP860 op naam van ASSOC. MOTOTT).

De inschrijvingen worden afgesloten op 1 april 2016 (Buzancy) en op 30 april (Rocroi). Rijders die na deze datum nog willen inschrijven komen op een wachtlijst en hebben geen garantie tot deelname.

Om zich elektronisch te kunnen inschrijven moet je je eerst registreren (http://www.motott.fr/index.php/Creer-un-compte.html). Je ontvangt dan een e-mail om je inschrijving te bevestigen.

Ter plaatse dien je je aan te melden bij de BMB afgevaardigde en zal je aan hem/haar nog 10 EUR (bijdrage BMB fonds enduro) moeten betalen (cash)

Klik nadien op volgende link om uw inschrijving voor beide wedstrijden te regelen: http://www.motott.fr/index.php/Les-Courses.html Kies de streek Champagne-Ardennes.

Raadpleeg het PDF bestand hieronder met meer uitleg.

 

 

Partners

Back to top button