Motorcross

Motorcross training op een nieuw en uniek circuit in Vlaanderen!

Circuit Zolder heeft aan Stefan Peetermans (bezieler van de Short Motocross) de mogelijkheid gegeven om een motorcross circuit te bouwen. Verleden week zijn Brent Vandoninck, Stefan Everts en Davy Pootjes het trainingsscrcuit komen testen en zij hebben het goedgekeurd. Nu donderdag 10/04 mogen alle rijders komen oefenen op dit terrein. Dit vanaf 13 uur tot 17 uur.

Afhankelijk van de resultaten van deze trainingsdag mogen er misschien in de toekomst nog vrije trainingen georganiseerd worden. Van een permanent circuit waar er altijd mag getraind worden is evenwel geen sprake.
 

Iedere rijder met een geldige MX verzekering mag komen trainen. Om veiligheidsreden is het verplicht om dit te kunnen aantonen (elke MX vergunning van 2014 is geldig)
Zie plannetje (onder) hoe je moet rijden om tot aan het MX circuit te komen. De inkom bedraagt 15€. De motoren mogen draaien van 13u05 tot 16u55
Maximaal aantal rijders die tegelijkertijd op het circuit zijn toegelaten is 25 piloten.
Afhankelijk van het aantal rijders en de verhouding jeugdrijders (65cc-85cc) en andere lassen we aparte uren in. Elke eerste 20 minuten van de het uur 65cc-85cc rijders.

Parkeren op het onverharde stuk naast de start. (door groen poort rijden)

Je kan op voorhand inschrijven maar dit is niet verplicht. Vooraf inschrijven geeft je wel 2€ korting. Dit kan via een een eenvoudig mailtje naar technon1@skynet.be met de vermeldingen:
Voornaam, naam, Merk motor, CC, Nummer
 

Verdere info:
Stefan Peetermans
00475/804831

Partners

Back to top button