Supermoto

Nieuw reglement supermoto 2014

De sport- en technisch reglementen supermoto 2014 werden gepubliceerd in de rubriek 'Motorsport – Supermoto – Reglementen'. De rijderslijsten voor de categorieën Euro-Nationalen (nieuw) en Prestiges werden tevens in het sportreglement opgenomen (bijlage 3, blz. 16). Rijders hebben de mogelijkheid tot 15 dagen voor de eerste wedstrijd om een aanvraag in te dienen voor een eventuele klassenwijziging.

We herinneren er tevens aan dat de vergunninghouders supermoto de mogelijkheid hebben om een bijkomende vergunning snelheid te onderschrijven voor deelname aan de Monobike wedstrijden. Zo kan je voor een erg beperkte meerprijs je wedstrijdprogramma uitbreiden en rijden op circuits zoals Croix-en-Ternois, Mettet, Oostende en Chimay. Informeer je bij je regionale bond (VMBB of FMWB)!

Er is binnenkort een vergadering gepland met de KNMV waarna de kalender van de Belgian Supermot Cup (wedstrijden in Nederland toegankelijk voor de debutanten, nationalen en euro-nationalen) zal worden gepubliceerd.

We lanceren tenslotte een oproep aan alle rijders om de gepubliceerde reglementen grondig na te lezen en kennis te nemen van alle wijzigingen (vet gedrukt):

Partners

Back to top button