Enduro

Overlijden enduro rijder Albert Pos tijdens de ISDE

Met veel spijt kondigde de FIM ons de tragische dood aan van de Nederlandse rijder Albert Pos – #807 – woonachtig in België, die deelnam aan de tweede dag van de International Six Days Enduro (ISDE) 2023 in San Juan – Argentinië.

Albert was lid van het clubteam Selling/Blömer/Pos, dat deelnam in de categorie Club Team Award. Albert werd verzorgd door leden van het medische team van het evenement, maar ondanks hun tussenkomst konden ze zijn overlijden niet voorkomen.

Albert woonde in Zaventem en was meerdere keren lid van de Belgische ISDE delegatie als clubteam rijder. Hij nam dit jaar ook deel met een Belgische licentie (de enige rijder met een BMB licentie aanwezig in Argentinië). Hij was gekend in de Belgische endurowereld als een gepassioneerde rijder alom gewaardeerd door al zijn collega-rijders. Hij was aangesloten bij en werd gesteund door de club Racing Center Events in Deurne.

De BMB biedt zijn familie en vrienden haar oprechte deelneming aan in deze uiterst droevige en moeilijke tijd.

Bij de start van de ISDE vandaag zal een minuut stilte in acht worden genomen als eerbetoon aan en ter nagedachtenis van Albert.

Foto: facebook

Partners

Back to top button