Enduro

Belgisch kampioenschap Enduro herneemt dit weekend in Dinant

Nu de zomervakantie bijna is afgelopen, gaat het Belgisch kampioenschap enduro opnieuw van start met de klassieker van de BMB enduro kalender in Dinant. MC Dinant weet als geen ander hoe je een enduro wedstrijd organiseert en met al meer dan 270 vooraf ingeschreven rijders zal het rennerspark dan ook helemaal vol zitten! De wedstrijd telt bovendien ook voor het Nederlandse ONK kampioenschap.

De strijd om de ereplaatsen in het Belgisch kampioenschap is nog volledig open. Bij de Inters E1 gaat de titelstrjd tussen Tim Louis, Mika Vanderheyden en Dorian Tourneur, bij de Inters E2 kunnen er volgens de BK tussenstand nog meer rijders de titel binnenrijven. Uiteraard blijft onze WK rijder Antoine Magain de grote favoriet.

Organisator MC Dinant bezorgde ons wat bijkomende specifieke ‘verkeersinformatie’ en we vragen alle deelnemers om dit aandachtig te lezen zodat alles vlot kan verlopen: klik hier.

Afgelasting enduro van Doische

Ondanks een verhoging van het gemiddeld aantal deelnemers op onze wedstrijden worden we opnieuw geconfronteerd met een afgelasting van een wedstrijd. MC Conceptsee liet ons weten dat hun voorziene wedstrijd op 24 september in Doische niet zal kunnen plaatsvinden.

De volgende wedstrijden van het Belgisch kampioenschap enduro zijn bijgevolg:

  • 27/8 Enduro Dinant
  • 10/9 Enduro Erize-la-Petite (F) (vergeet je niet in te schrijven!)
  • 14/10 Enduro van Hellendoorn (N)
  • 29/10 Enduro de Fontaine-Valmont

Raadpleeg hierna:

Partners

Back to top button