Motorcross

Na 39 jaar eindelijk terug een manche van het Belgisch kampioenschap trial op West-Vlaamse bodem

Straks is het eindelijk zover en kan KAMCE Torhout op zondag 14 augustus aanstaande – o.l.v. voorzitter Philippe Damiens – eindelijk haar trial tellende voor het Belgisch Kampioenschap inrichten in Egem-Pittem. Corona zorgde ervoor dat deze organisatie 2 op één volgende jaren moest uitgesteld worden.

Het dynamische KAMCE bestuur – de club bestaat dit jaar 75 jaar – liet het echter niet aan het hart komen en is volop bezig op het terrein om er straks iets moois van te maken. Tevens wordt het de 30ste editie van Trial Kleigroeve, dat voorheen enkel in aanmerking kwam voor het regionaal kampioenschap.

Trial Kleigroeve kon, gezien het mooie terrein en de vakkundig aangelegde zones van bestuurslid Gery Vande Vijvere en zijn ploeg medewerkers, steeds op een mooi aantal deelnemers rekenen en hoopt alvast dit dit jaar terug te kunnen waarmaken. Alles wordt voorzien om voor elk wat wils te bouwen.

Van heel eenvoudige zones voor de laagste klassen, tot spectaculair voor de hoogste.

Clubsecretaris Geert Carpentier zal alle secretariaatswerk op zich nemen en zorgen dat dit alles vlot verloopt. En ten slotte, zal gezien de reeds vele reacties op sociale media, het publiek massaal terug de weg vinden naar de kleigroeve. De club hoopt dan ook dat deze wedstrijd terug zijn steentje kan bijdragen om “trial” in het algemeen te promoten.

Met kersvers Belgisch kampioen inters en WK rijder Emile Mattheeuws uit het nabije Oedelem in zijn rangen, moet dit zeker lukken.

Graag tot in de Kleigroeve!

Philippe Damiens
KAMCE Torhout

Geef een reactie

Partners

Back to top button