Algemeen

Overlijden BMB bestuurder en ex-voorzitter Robert Gysemberg

Het is met veel spijt dat we het overlijden moeten melden van Mr. Robert Gysembergh, door ziekte getroffen op de leeftijd van 72 jaar. Voor iedereen die hem kende, was Robert tientallen jaren een fervent liefhebber van de off-road motorsport en meer in het bijzonder de discipline motorcross.

Als voorzitter van de Moto Club van Orp, probeerde hij elk jaar oplossingen te vinden om de organisatie van de Internationale Motocorss van Orp te verzekeren, ondanks de moeilijkheden die zich tegenwoordig stellen bij de organisatie van motorsportwedstrijden.

Hij heeft ook een indrukwekkend curriculum vitae als BMB bestuurder, en was actief binnen de BMB sportcommissie en het BMB milieu college.

Robert was een overtuigd voorstander van de federale en regionale waarden van de motorsport en is sinds de oprichting in 1999 bestuurder van de FMWB. Hij was ook voorzitter van de Pedagogische Commissie, vicevoorzitter, eerste vicevoorzitter en voorzitter ad interim van mei tot september 2017.

Hij werd meermaals gemandateerd door de Provinciale Afdeling van Waals-Brabant om deze te vertegenwoordigen als bestuurder van de Belgische Motorrijdersbond en bekleedde de functie van schatbewaarder van 2004 tot 2008 en van voorzitter van 2008 tot 2012.

Wij zullen zijn passie, zijn off-road ervaring als organisator, zijn sereniteit, zijn organisatietalent en zijn vrijgevigheid missen.

De BMB, de FMWB en Motorsport Vlaanderen betuigen hun oprechte medeleven aan de familie en vrienden van Robert.

Rust in vrede Robert en, in de naam van de motorsport, bedankt voor alles!

Didier Frérot
Voorzitter FMWB
Eerste Ondervoorzitter BMB

Geef een reactie

Partners

Back to top button