Supermoto

Vrije trainingen in Chimay en BeNeCup Supermoto in Enter

Na de openingswedstrijd van het Belgisch kampioenschap en de BeNeCup supermoto in Francorchamps van 9 en 10 april, kunnen de supermoto rijders zich voorbereiden op de deelname aan de volgende wedstrijd van de BeNeCup in het Nederlandse Enter.

Deze BeNeCup wedstrijd vindt plaats op zondag 12 juni. Op zaterdag 11 juni is er de mogelijkheid om aan vrije trainingen deel te nemen voor een deelnamekost van 20 EUR ter plaatse te betalen. De kwalificatie oefeningen en de wedstrijden vinden plaats op zondag 12 juni en hiervoor dienen de Belgische vergunninghouders supermoto in te schrijven via RIS-timing.be zoals voor de andere wedstrijden ingeschreven op de BMB supermoto kalender 2022.

De wedstrijd in Enter telt mee voor de BeNeCup Prestige, Euro-nationalen en nationalen. De debutanten en seniors zullen echter ook de mogelijkheid hebben deel te nemen in een KNMV klasse en kunnen hiervoor ook inschrijven via RIS-timing.be

Op zondag 15 mei organiseert Circuit de Chimay vrije trainingen waarvoor alle BMB vergunninghouders van harte welkom zijn. De inschrijvingen zullen weldra worden geopend via de website van de organisatie www.circuit.be(link is external)

Meer info:

15/05 Vrije trainingen Supermoto Chimay
12/06 BeNeCup supermoto Enter (N)

Geef een reactie

Partners

Back to top button