Supermoto

Inschrijven voor de opening van het Belgisch kampioenschap en BeNeCup supermoto

Op 9 en 10 april organiseert MC Pays de Herve de eerste manche van het Belgisch kampioenschap en BeNeCup supermoto op het karting circuit van Spa-Francorchamps. Dit seizoen starten we met een nieuwe inschrijvingsprocedure in samenwerking met de firme RIS-timing. Zij zullen ook de tijdopname van alle Belgische supermoto wedstrijden verzorgen. De inschrijvingen voor de openingswedstrijd van het supermoto seizoen 2022 zijn geopend!

Voortaan zal je enkel nog kunnen inschrijven voor de supermoto wedstrijden wanneer ook je vergunning in orde is gebracht via My FMB-BMB en dit zowel voor de jaarvergunninghouders als voor de rijders die met een vergunning 1 manifestatie willen deelnemen. Nadat je vergunning in orde is kan je inschrijven met dezelfde inloggevens als deze van je vergunning en wordt het formulier automatisch ingevuld. Buitenlandse rijders dienen zich na eenmalige registratie via een apart formulier aan te melden. BMB vergunninghouders motorcross en snelheid kunnen via een apart formulier inschrijven waardoor zij met deze vergunning kunnen deelnemen en het supplement voor de supermoto vergunning automatisch bij het inschrijfgeld werd gerekend.

Betalen doe je ook via het inschrijfsysteem en vanaf alles in orde is, ontvang je een mail met een QR code die je aanbiedt bij de administratieve en technische controle.

Het nieuwe systeem dat vorig jaar met veel succes werd ingevoerd in de enduro, maakt het voor de rijders nog eenvoudiger om vooraf in te schrijven en ontlast bovendien ook de organisatoren van een hoop administratief werk zodat zij zich nog meer kunnen focussen op het werk op het terrein.

Raadpleeg hierna:

Partners

Back to top button