Algemeen

Update BMB sportkalender 2022

Begin december werd de BMB sportkalender 2022 gepubliceerd. Ondertussen werden er nog een aantal wijzigingen aan de kalender aangebracht. Raadpleeg hierna het overzicht van alle wijzigingen sinds de vorige publicatie en een update van de BMB sportkalender 2022.

Motorcross

De 6 wedstrijden van het Belgisch kampioenschap Motorcross werden aangeduid. Deze wedstrijden tellen zowel voor het Vlaams als Belgisch kampioenschap.

Snelheid / Classic Bike

AMC Rac Junior Liège organiseert de RAC Trophy en de ‘4 heures Liège classics’ op 30 april en 1 mei op het circuit Jules Tacheny van Mettet. De BeNeLux Trophy Supersport en Superbike zal niet op het programma worden voorzien gezien zij hetzelfde weekend in Hengelo (N) rijden.
In overleg met de Duitse organisator van de wedstrijd in Frohburg voorzien op 17 en 18 september werd beslist deze wedstrijd niet op de BMB sportkalender 2022 op te nemen.

Belgian Endurance-cross

Er werd een wedstrijd toegevoegd meetellend voor het Belgisch kampioenschap Belgian Endurance-cross (BEX). Deze wedstrijd, de Endurance des Rièzes, georganiseerd door MC Plateau de Rocroi, zal plaatsvinden op 25 september in Maubert-Fontaine (F) op slechts enkele km van de Belgisch/Franse grens.
De wedstrijd van MX Stadium in Antoing voorzien begin maart werd verplaatst naar 16 oktober.

Raadpleeg hierna de update BMB Sportkalender 2022

Raadpleeg ook de seizoensinfo 2022 van de diverse disciplines:

 

Check Also
Close

Partners

Back to top button