Motorcross

BMB Motocross Junior Days op 4 november in Axel!

De herfstvakantie komt eraan, tijd voor een nieuwe BMB motocross junior days stage ! Alle 50cc (of equivalent), 65cc en 85cc rijders in het bezit van een KTM, Husqvarna of Gas Gas crossmotor zijn op donderdag 4 november van harte welkom op het RES circuit van Axel (NL) voor een volledige dag cross plezier! Het circuit wordt exclusief voorbehouden voor de deelnemers van de BMB Motocross Junior Days die zoals steeds in samenwerking met KTM/Husqvarna/Gas Gas Belgium worden georganiseerd onder de deskundige begeleiding van BMB jeugdcoach Yves Devlaminck en zijn assistenten.

De inschrijvingen voor deze stage zijn ondertussen geopend. Klik hier!

De deelname is volledig gratis voor de BMB vergunninghouders (sportcompetitie, trainingsvergunningen (jaar en dag), vergunninghouders VLM/JMS en MC Lille )! Rijders die een motorcross vergunning 2021 hebben bij de motorcross bonden MCLB/VJMO, VMCF, AMPL en FPCNA kunnen met hun vergunning deelnemen voor een kleine bijdrage van 15 EUR per stage.

Rijders die geen geldige vergunning hebben zullen ook kunnen deelnemen mits het onderschrijven van een vergunning 1 manifestatie maar dit dient vooraf te gebeuren, minstens 3 dagen voor de stagedag, via onze digitale toepassing My FMB-BMB. Klik hier. De kost ervan wordt gecompenseerd door KTM/Husqvarna/Gas Gas waardebonnen die je ter plaatse ontvangt.

De stage dagen zijn toegankelijk voor zowel beginnende rijders als meer ervaren rijders. Er zal gewerkt worden met verschillende groepen per niveau.

De overige praktische inlichtingen zullen een paar dagen voor de stage naar de deelnemers worden gezonden. 

De inschrijvingen (en dagvergunningen) worden afgesloten op vrijdag 29 oktober! Schrijf je dus snel in!

Meer info: Motocross Junior Days Axel 4/11/2021

Partners

Back to top button