Supermoto

Het Belgisch kampioenschap supermoto opent komend weekend in Bilstain

Op zaterdag 7 en zondag 8 augustus zal de eerste wedstrijd van het Belgisch kampioenschap en BeNecup Trophy Supermoto plaatsvinden in het motorsport domein van Bilstain. Het Belgisch kampioenschap zal dit jaar uit 5 wedstrijden bestaan (7-8/08 Bilstain, 28-29/08 Chimay, 18-19/09 Battice, 13/11 Mettet en 14/11 Mettet). Door de corona crisis vond er in 2020 geen enkele wedstrijd plaats en dit jaar hebben de rijders enkel nog maar kunnen trainen. Er wordt in Bilstain dus gerekend op een massale aanwezigheid van de Belgische en Nederlandse supermoto rijders! 

In 2019 won Kevin Veillevoye zowel het Belgisch kampioenschap als de BeNecup supermoto bij de Prestiges. Het wordt dus opnieuw uitkijken naar de strijd om de BK titel in 2021!

De  vrije trainingen in Bilstain starten op zaterdagmiddag, de tijdsoefeningen vanaf 16 uur. De defintieve timing zal op deze website (wedstrijdinfo kalender) worden gepubliceerd in de loop van de week.

Als je nog niet bent ingeschreven voor Bilstain, vragen we jullie dit spoedig in orde te maken ! Nog geen vergunning? Regel dan vooraf je dagvergunning via de My FMB-BMB toepassing. Dit kan nog tot woensdagavond!

Meer info:

– Inschrijvingen en wedstrijdinfo supermoto Bilstain 07-08/08/2021

– Dagvergunning

 

Partners

Back to top button