Enduro

Nieuwe inschrijvingsprocedure voor de BMB enduro wedstrijden

De deelnemers moeten zich voor de enduro wedstrijden in België inschrijven op de website https://fmbenduro.ris-timing.be/

Er zijn 4 verschillende inschrijvingsformulieren:

  1. Inschrijvingsformulier BMB jaarvergunninghouders enduro
  2. Inschrijvingsformulier buitenlandse rijders in het bezit van een geldige vergunning van hun federatie
  3. Inschrijvingsformulier rijders zonder vergunning
  4. Inschrijvingsformulier Recreanten (Loisirs)

Belangrijk: vooraf inschrijven is enkel mogelijk indien je in het bezit bent van een geldige vergunning!

1. Inschrijvingsformulier BMB jaarvergunninghouders enduro

Opgelet: je moet eerst je BMB jaarvergunning via de My FMB-BMB PC toepassing in orde brengen alvorens je kan inschrijven. Klik hier voor alle info!

Je klikt op de link naar het formulier en je logt in met dezelfde gegevens die je hebt gebruikt voor je vergunningsaanvraag in de My FMB-BMB (Magelan) toepassing. De gebruikersnaam is dus steeds je e-mail adres en het wachtwoord dat je gekozen hebt bij je inschrijving op My FMB-BMB. Ben je deze vergeten? Geen probleem, open de My FMB-BMB toepassing op je PC, klik op ‘Inloggen’ en vervolgens op ‘Inlog gegevens vergeten?’ Deze worden je dan via mail toegestuurd.

Vanaf je bent ingelogd zal je merken dat al je gegevens automatisch zijn ingevuld. Je dient dus nog enkel je inschrijving bevestigen en betalen via het betaalsysteem.

2. Inschrijvingsformulier buitenlandse rijders in het bezit van een geldige vergunning van hun federatie

Alle BMB Enduro wedstrijden zijn toegankelijk voor rijders in het bezit van een vergunning afgeleverd door een FIM erkende bond en geldig voor buitenlandse wedstrijden ingeschreven op de Open kalender van FIM Europe.
Je zal eerst een account moeten aanmaken om te kunnen inloggen. Deze account is dan geldig voor de inschrijving voor alle overige BMB wedstrijden. Vul vervolgens alle ontbrekende info in, bevestig je inschrijving en betaal via het betaalsysteem.

3. Inschrijvingsformulier rijders zonder vergunning

Opgelet: je moet eerst je vergunningsaanvraag 1 manifestatie via de My FMB-BMB PC toepassing in orde brengen alvorens je kan inschrijven. Klik hier voor alle info!

Vervolgens is de procedure identiek als deze voor de BMB jaarvergunninghouders zoals hierboven beschreven.

4. Inschrijvingsformulier Recreanten

Het parkoers van de enduro rijden (zonder speciale etappes) maar zonder deelname aan de competitie? Schrijf je dan in de recreanten klasse.

Opgelet: je moet eerst je vergunningsaanvraag regelen via de My FMB-BMB PC toepassing alvorens je kan inschrijven. Hiervoor onderschrijf je ofwel een BMB trainingsvergunning Off-road ofwel een BMB vergunning 1 manifestatie Recreanten (enkel voor de bij de FMWB aangesloten clubs). Klik hier voor alle info over de trainingsvergunning en hier voor de info over de vergunning 1 manifestatie

Vervolgens is de procedure identiek als deze voor de BMB jaarvergunninghouders zoals hierboven beschreven.

Inschrijvingstermijn:

Elke inschrijving waarvan de betaling niet binnen 10 dagen is geregistreerd, wordt verwijderd en de rijder zal de inschrijvingsprocedure opnieuw moeten opstarten. De inschrijvingen (inclusief betaling) worden afgesloten op uiterlijk woensdag middernacht voor elke wedstrijd

QR code

Vanaf je inschrijving in orde is krijg je een e-mail met een QR code toegezonden. Deze QR code dien je ter plaatse te tonen op de administratieve controle (afhaling transponder) en tijdens de technische controle. Je kan de mail ofwel afdrukken of gewoon op je smartphone tonen aan de afgevaardigden ter plaatse.

Start volgorde en starturen

De 12 eerste piloten van elke categorie starten met 3 per minuut, op basis van het voorlopige scratch klassement van het lopende kampioenschap. De volgende piloten vertrekken met 4 per minuut, afhankelijk van de validatiedatum van hun inschrijving.

De starturen zullen voor de wedstrijd beschikbaar zijn via www.ris-timing.be

Partners

Back to top button