Toerisme

BMB Ronde 2021: afspraak voor alle motorrijders op zaterdag 12 juni in Assesse

Het mooie weer lijkt alvast op de afspraak komende zaterdag in Assesse (Courrière) voor het vertrek van de BMB Ronde 2021! Afgelopen weekend verkenden een aantal afgevaardigden het uitgestippelde traject van ongeveer 512 km en het ziet er alvast veelbelovend uit. Het is zaterdag dan ook een unieke kans voor elke Belgische én buitenlandse motorrijder om het brevet van de BMB Ronde te behalen.

Opgelet, in tegenstelling tot wat eerder werd gecommuniceerd zal er geen 'papieren' roadbook voorzien worden (corona weet u wel). Er zal een document met een aantal doortocht locaties en 'uurregeling' beschikbaar zijn. Er zal geen mogelijkheid zijn om ter plaatse de GPS bestanden op te laden. Hiervoor verwijzen we dus naar de BMB website voor de niet-vergunninghouders en de my FMB-BMB toepassing (Magelan) voor de vergunninghouders. De GPS bestanden zullen ten laatste tegen woensdag a.s. beschikbaar zijn.

De organisator van het vertrek en de aankomst liet ons weten zowel een lunch bij vertrek (8 EUR) en een barbecue bij terugkeer (15 EUR) aan te bieden voor de deelnemers. Het dessert wordt gratis aangeboden. Reservatie vooraf is verplicht voor 10/06 om 20u00 via m.cles4andco@gmail.com of via de Facebook pagina van MC Les 4 & Co. Ter plaatse reserveren kan ook maar dan wel zonder dessert.

De laatste terugkeer zal mogelijk zijn tot 21u45 (i.p.v. 21 uur) om de maximale tijd te voorzien voor de deelnemers om de ronde te rijden.

De voorzitter van de Commissie Motorrijden van de Vrije Tijd, Karl-Heinz Falter dankt alvast iedereen die meewerkte aan de voorbereiding van deze 'Corona' editie en heet iedereen van harte welkom zaterdag a.s. in Assesse samen met de club MC Les 4 & Co.

Alle info over de BMB Ronde 2021: klik hier

Partners

Back to top button