Toerisme

Toervergunningen 2021 beschikbaar voor onze recreatieve motorrijders

De piloten en passagiers kunnen hun vergunningsaanvraag Motorrijden in de Vrije Tijd 2021 via de My FMB-BMB toepassing aanvragen. De vergunning motorrijden Vrije Tijd laat je toe deel te nemen aan de BMB toeristische kampioenschappen en geeft recht op 2 EUR korting bij je inschrijving voor de treffens ingeschreven op de BMB toerkalender. De BMB toerkalender 2021 zal na goedkeuring door de commissie (18/11) op de BMB website worden gepubliceerd. Voor deelname aan de Vriendschapsrit kan je zelfs genieten van een korting van 15 EUR en nog extra voordelen!

Ook kan je via de My FMB-BMB toepassing de GPS bestanden van de meeste rondritten vooraf downloaden wat je veel tijd bespaart bij je inschrijving ter plaatse.  Bovendien ben je individueel verzekerd tijdens je deelname en voor de heen/terug rit. Tenslotte zullen de vergunninghouders ook nog van een aantal kortingen kunnen genieten bij de partners van de BMB en/of Motorsport Vlaanderen/FMWB (vb. ready to ride opleidingen van Vlaamse Stichting Verkeerskunde,…). Regel dus snel je toervergunning via onze toepassing My FMB-BMB.

Als je My FMB-BMB reeds op je desktop/laptop hebt staan, volstaat het om de toepassing te openen en de de eventueel gevraagde update te installeren. Als je reeds een vergunning in 2018/2019/2020 hebt gehad, log je in met je gebruikersnaam en je wachtwoord, kies je je club en kan je in een paar klikken je vergunningsaanvraag in orde brengen. Vergeet niet al je gegevens na te kijken en aan te passen indien nodig. Geen vergunning in 2018/2019/2020 onderschreven? Klik dan op 'nieuwe vergunninghouder'

Meer info over het aanvragen van je toervergunning: klik hier

Partners

Back to top button