Enduro

Deelnemen aan de Franse Enduro du Beauvaisis op 6 september

De Beauvais Moto club organiseert op zondag 6 september haar derde regionale enduro wedstrijd onder auspiciën van de FFM. Deze wedstrijd is dit jaar ook ingeschreven op de FIM Europe Open kalender zodat alle BMB enduro vergunninghouders aan deze wedstrijd kunnen deelnemen. De wedstrijd staat niet ingeschreven op de BMB enduro kalender en telt dus niet voor het Belgisch Kampioenschap maar geeft onze enduro rijders wel een extra gelegenheid om wedstrijdritme op te doen met het oog op hun deelname aan de wedstrijd in Erize-la-Petite (Verdun) op 13 september die wel op de BMB kalender is opgenomen. 

Er zal dit jaar door de Corona crisis geen Belgisch kampioenschap enduro kunnen worden aangeboden (minstens 3 wedstrijden zijn noodzakelijk) maar de wedstrijd op 13 september in Verdun zal bepalen welke rijders de titel van 'Beste rijder 2020' zullen toegekend krijgen. Klik hier om je voor de wedstrijd op 13 september in te schrijven.

De enduro du Beauvaisis in Aux Marais (Beauvais) op ongeveer 280 km van Brussel bevat een circuit van 70 km en 3 speciale proeven. Raadpleeg onderaan het Bijzonder Reglement.

Partners

Back to top button