Toerisme

Rij de graafschapsrit van MTC Vlaanderen

Door de nieuwe stijging van de besmettingen achtte MTC Vlaanderen in samenspraak met het gemeentebestuur het beter de organisatie van het treffen de Graafschapsrit te annuleren. Echter, MTC Vlaanderen laat onze toerrijders niet in de kou staan. De rit is volledig voorbereid en u kan deze downloaden van de club website. Het staat iedereen vrij om de rit op eigen initiatief te rijden. Zonder inschrijving of enige andere bijdrage en wanneer u dit zelf wenst.

Voor wie toch op 08 of 09 augsutus zou willen rijden. Het café Artislok in Erpe gaat niet open om 08.00 uur wel vanaf 10.00 u . Het staat u vrij om vandaar te vertrekken of eerst iets te drinken.

De ploeg van MTC Vlaanderen wenst u een fijne rit maar vraagt wel om de veilige afstand en andere verplichtingen te respecteren. Met bv niet meer dan 10 personen per groep, 1.5 meter tussen de per personen.

Voor alle duidelijkheid, omdat het treffen zelf werd afgelast zijn er uiteraard voor deze rit geen punten voor de BMB kampioenschappen te verdienen.

 

Partners

Back to top button