Motorcross

Motorcross van Nismes: afsluiting inschrijvingen op 15 augustus!

AMC Eau Noire Nismes is in volle voorbereiding van haar motorcross wedstrijd in Nismes op zondag 30 augustus. In samenwerking met de gemeente wordt er alles aan gedaan om de rijders, hun begeleiders en de toeschouwers een Corona proof welkom te garanderen.

De categorieën geraken goed gevuld, maar er kan niet lang meer worden gewacht gezien de inschrijvingslimiet voor de deelnemers op 15 augustus werd vastgelegd om de haalbaarheid van de wedstrijd te kunnen beoordelen en de te nemen gezondheidsmaatregelen voor te bereiden. Uiteraard worden in geval van annulering, wat niemand wenst, de reeds betaalde inschrijvingsbedragen volledig teruggestort.

Het protocol van het ministerie van sport voorziet dat "de inschrijving op de dag zelf niet is toegestaan". Het heeft dus geen zin om naar de wedstrijd te gaan zonder voorinschrijving.

We herinneren er ook aan dat omdat het aantal toeschouwers beperkt is, reservering verplicht is bij de verantwoordelijke van de organisatie, Claude Danis, hetzij telefonisch op telnr. 060 / 31.16.84 of per e-mail cl.dan@skynet.be

Gezien deze beperking hebben BMB officials die geen dienst hebben uitzonderlijk geen vrije toegang.

Er zal geen ticket verkoop plaatsvinden op het circuit maar wel een controle van de toegangsdocumenten en op het dragen van een mondmasker.

Regel dus snel je inschrijving als rijder of je reservatie als toeschouwer om het enige motorcrossevenement dat dit jaar nog wordt georganiseerd bij te wonen!

Info en inschrijving: Motorcross Nismes 30 augustus

 

Partners

Back to top button