Algemeen

Impact Corona virus Covid-19 op onze activiteiten

We beleven uitzonderlijke tijden. De verstrenging van de maatregelen door de Nationale Veiligheidsraad die vandaag (18/3) om 12 uur ingaan betekenen dat onze activiteiten minstens tot 5 april, maar wellicht nog langer, stilvallen. Op dit moment komt de gezondheid van al onze rijders, officials, organisatoren en de vrijwilligers op de eerste plaats.

We lanceren een oproep aan iedereen om de overheidsmaatregelen strikt op te volgen om zo een herstart van onze wedstrijden en treffens op een zo kort mogelijke termijn mogelijk te maken.

Diverse organisatoren die wedstrijden hebben voorzien in maart en begin april zijn momenteel op zoek naar een nieuwe datum later op het seizoen. We trachten de wedstrijden zoveel mogelijk te verplaatsen maar uiteraard zal dit niet mogelijk zijn voor alle manifestaties. Organisatoren moeten immers rekening houden met de beschikbaarheid van het terrein, de lokale toelatingen, .de kalenders, enz.

Voor de toeristische treffens die momenteel werden afgelast, wordt momenteel geen nieuwe organisatiedatum gezocht omdat de toerkalender tot 11 november elk weekend reeds 1 of meerdere treffens telt.

Voor wat betreft de vrije trainingen zijn uiteraard alle trainingscircuits momenteel gesloten en dat minstens al tot 5 april. Individueel trainen met de mountainbike of de E-bike op de hiervoor voorziene openbaar toegankelijke routes is momenteel een goed alternatief!

De secretariaten van de BMB, de VMBB en de FMWB blijven operationeel. We doen wel een oproep om zoveel mogelijk via e-mail te willen communiceren en uiteraard is een persoonlijk bezoek aan de lokalen van de BMB/FMWB (Brussel) en de VMBB (Aalst) momenteel niet toegelaten.

We lanceren ook opnieuw een oproep om regelmatig de BMB, FMWB en VMBB websites te raadplegen, de BMB, FMWB en VMBB Facebookpagina’s te volgen en ervoor te zorgen dat je een abonnement hebt op onze wekelijkse nieuwsbrief (zie inschrijfformulier op de homepage van de BMB website rechterzijde) om steeds op de hoogte te zijn van de laatste updates. 

We wensen iedereen een goede gezondheid toe!

Klik hier voor de laatste versie van :

Partners

Back to top button