Toerisme

Nationale toerkalender 2020 nu beschikbaar

Onze vergunninghouders Motorrijden in de Vrije Tijd kunnen ook in 2020 weer volop genieten van hun motorfiets. Op de toerkalender 2020 staan 59 motortreffens met op het programma een mooie uitgestippelde rondrit en een gezellig samenzijn onder motorrijders bij een hapje en een drankje. Het toerseizoen start op 9 februari met het 21ste Drieridderstreffen van AMC Gijverinckhove en wordt afgesloten op 11 november met de Ronde de l'Armistice van MC Molignard. De BMB ronde staat gepland op 6 en 7 juni, de start en aankomst zal worden georganiseerd door MC L'équipe. Op 21, 22 en 23 mei is er de Vriendschapsrit in Hahnenklee (Duitsland) een organisatie van KAMC Koersel. 

BMB vergunninghouders Motorrijden in de Vrije Tijd bekomen een korting van 2 EUR voor hun deelname aan de treffens en van 15 EUR voor hun inschrijving voor de Vriendschapsrit. Ook kan je via de My FMB-BMB toepassing de GPS bestanden van de meeste rondritten vooraf downloaden wat je veel tijd bespaart bij je inschrijving ter plaatse.  Bovendien ben je individueel verzekerd tijdens je deelname en voor de heen/terug rit. 

De organiserende clubs worden verzocht de inlichtingen over hun treffen tijdig in te dienen via het elektronisch formulier, klik hier.

Raadpleeg hierna:

– De BMB nationale toerkalender 2020

– Info vergunningsaanvragen Motorrijden in de Vrije Tijd

Partners

Back to top button