Enduro

Vergunningsaanvragen en info enduro seizoen 2020

De vergunningen enduro 2020 kunnen worden aangevraagd via de software toepassing My FMB-BMB. Er zal net zoals dit jaar enkel een Europe Open vergunning worden uitgegeven waardoor alle rijders kunnen deelnemen aan wedstrijden ingeschreven op de BMB kalender en de FIM Europe Open kalender.

Alle BMB vergunninghouders Enduro zijn individueel verzekerd (persoonlijke ongevallenverzekering) :

  • voor hun deelname aan wedstrijden ingeschreven op de BMB kalender  (in België en in het buitenland)
  • voor hun deelname aan wedstrijden in het buitenland ingeschreven op de Open kalender van FIM Europe (website www.fim-europe.com – rubriek sport – Enduro – open calendar)
  • voor hun deelname aan vrije trainingen in België en in Europa

Rijders die in 2018 en/of 2019 een vergunning (jaarvergunning of vergunning 1 manifestatie) hadden, lanceren de toepassing My FMB-BMB en bevestigen de automatische update om over de laatste versie te beschikken. Kies ‘Inloggen’ en vul je gebruikersnaam (e-mail adres) en het door jou gekozen wachtwoord in. Kies je club, controleer je vooraf ingevulde gegevens en klik op 'Vraag een nieuwe vergunning'.

Als je geen vergunning hebt gehad in 2018/2019, klik je op ‘Nieuwe vergunninghouder’. Als je My FMB-BMB nog niet op je laptop/desktop hebt staan, klik dan hier.

We vragen aan alle rijders om aandachtig de info seizoen 2020 te lezen. Hierin staat belangrijke info over de categorieën/klassen 2020, de koersnummers en de nieuwigheden voor 2020.

De BMB sportkalender 2020 zal in de loop van volgende week worden gepubliceerd.

 

 

Partners

Back to top button