Motorcross

Toppers naar de MX After Season Party a.s. vrijdag

Vrijdag om 20.00uur gaan de deuren open van de El Sombrero in Reusel voor de 10de MX After Season Party. Weer vele toppers hebben zich gemeld voor dé kampioenenhuldiging van het jaar met bekende namen als Bax, vdMoosdijk, Jacobi, Laier, Van de Wiel, Keuben, Scheele, Boot, van de Ven, Smets, Van Grinsven, Tausch, De Wolf en Van Berkel.

Ruim 63 kampioenen van de bonden FIM, IMBA, BMB, VLM, KNMV en MON hebben zich reeds aangemeld. Nieuw dit jaar zijn de kampioenen van de MCLB. Alle kampioenen mogen een flinke huldiging verwachten zoals een kampioen dat verdient na een jaar lang strijden. Je vindt alle namen op de facebook van de MX After Season Party. www.facebook.com/mxasp

De coureur op ons affiche van dit jaar, Glenn Coldenhoff, is er ook bij vrijdag. De Standing Construct KTM rijder liet er dit jaar tijdens de Motorcross of Nations net als vorig jaar in Amerika geen gras over groeien en pakte de dubbel overwinning in zijn klasse én met heel TeamNL dé totaal-overwinning. Huldigingen voor dit unieke succes zijn er al een paar geweest, maar het feestje is toch echt vrijdag in Reusel. We hebben er zin in!

Clip: https://youtu.be/5uo9tm6QSIQ

Info: www.livingfortheweekend.mx

Partners

Back to top button