Algemeen

Regel je vergunning 1 manifestatie vooraf : snel en voordelig !

Rijders die geen BMB jaarlijkse competitievergunning hebben onderschreven, kunnen hun vergunning 1 manifestatie geldig voor een specifieke wedstrijd vooraf in orde brengen via de digitale toepassing My FMB-BMB. Dit spaart geld en tijd!

Voor alle wedstrijden waar het mogelijk is met ‘dagvergunningen’ deel te nemen kan je deze vergunning tot op de dinsdagavond voor het evenement snel en eenvoudig regelen. In de meeste disciplines wordt een korting van 15 EUR voorzien wanneer je de vergunning 1 manifestatie vooraf via de toepassing My FMB-BMB onderschrijft en bovendien versnelt het de administratieve controles ter plaatse. Opgelet: een BMB jaarlijkse competitievergunning is meestal wel voordeliger omdat je aan meerdere wedstrijden kan deelnemen en ook verzekerd bent op training.

Hoe werkt het ?

Je installeert de toepassing My FMB-BMB op je PC (laptop/desktop – windows) of Apple Macbook (andere procedure). Als je nog nooit eerder een BMB vergunning via de toepassing hebt aangevraagd, klik je op ‘Nieuwe vergunninghouder’ en vul je alle gevraagde gegevens in (eenmalig). Je ontvangt een activatiecode per e-mail om je eenmalige inschrijving te activeren. Daarna log je in met je gebruikersnaam (e-mail adres) en het door jouw gekozen wachtwoord. Je vult de nog ontbrekende gegevens verder aan en klikt dan op ‘Vraag een nieuwe vergunning’. Vervolgens klik je op ‘sportvergunning – competitie 1 manifestatie, je kiest je discipline, de wedstrijd (klik op België als je woonachtig bent in België en anders op buitenland). Je bevestigt de vergunningsaanvraag en gaat door naar betalen. Je komt op de elektronische betaalpagina van onze partner Multisafepay terecht waar je diverse betaalmogelijkheden worden aangeboden.

Als je vorig jaar reeds een vergunning (vergunning 1 manifestatie of jaarvergunning) hebt onderschreven, klik je op 'Inloggen' en vul je je e-mail adres en het door jou gekozen wachtwoord in om je vergunning aan te vragen.

Clubaansluiting

Bij je eenmalige registratie dien je een club te selecteren uit de voorgestelde lijst. Dit is verplicht voor elke vergunninghouder. De club krijgt een mail van je aanvraag en zal je contacteren om je aansluiting te regelen en je inschrijving te bevestigen.  Je clubaansluiting is tot op het einde van het jaar geldig en dient dus niet opnieuw per vergunningsaanvraag te worden geregeld.

Documenten

Voor vergunningsaanvragen 1 manifestatie van meerderjarige rijders dient enkel een kopij van de identiteitskaart te worden toegevoegd. Als je je bij je inschrijving met je elektronische identiteitskaart hebt aangemeld (wat we aanbevelen) hoeft er geen kopij van de identiteitskaart meer worden toegevoegd.

Voor minderjarige rijders dient er tevens een attest ouderlijke toelating te worden toegevoegd. Dit attest zal je via de toepassing moeten afdrukken om te laten ondertekenen door de wettelijke vertegenwoordigers van de minderjarige. Opgelet, deze handtekeningen dienen te worden gelegaliseerd door de gemeente! Het attest voeg je daarna toe via de menu ‘Documenten’.

We merken ook op dat minderjarige rijders die niet woonachtig zijn in België geen BMB vergunning 1 manifestatie kunnen onderschrijven. Zij nemen best contact op met de nationale federatie van hun land om een starttoelating aan te vragen gezien bijna alle BMB wedstrijden op de Open kalender van FIM Europe zijn ingeschreven.

Klik op volgende link voor de installatie van de toepassing en extra info: http://fmb-bmb.magelan.be/

Partners

Back to top button