Motorcross

Inschrijven voor de 125cc klasse op 20 en 21 april in Lommel

Voor de eerste maal komt het EK 65/85 naar Belgie, en maakt de jeugd kennis met het loodzware zand van Lommel!  Deze wedstrijd maakt deel uit van het Noordwest Kampioenschap, waarin de Benelux, Duitsland, Tsjechië, Slowakije en de Scandinavische landen deel van uitmaken. Op dit ogenblik hebben een dertigtal 65cc en meer dan vijftig 85cc rijders voor het EK ingeschreven waaronder 13 Belgen.

Dit programma wordt aangevuld met een reeks 125cc die meetelt voor het Belgisch Kampioenschap, maar die ook dé opstap kan zijn naar het WK.  De drie podium-rijders krijgen immers een wildcard voor de EMX 125 die op het programma staat tijdens de Grand Prix in Lommel, op 3 en 4 augustus 2019.

Het is vanaf nu mogelijk in te schrijven voor het BK Beloften / open 125 via deze link: klik hier

Tickets voor het weekend kosten € 15,00, en kan je op voorhand bestellen via de website van GP Limburg: www.gplimburg.be

Place to be is het Stedelijk Motorcrossterrein van Lommel.  Het parcours wordt aangepast aan de normen voor de jeugdige rijdertjes – voor de 65cc piloten wordt een iets kleiner versie van het circuit gereden.

Het programma wordt kort voor de wedstrijd bekend gemaakt, daar dit sterk afhankelijk is van het aantal inschrijvingen.

Partners

Back to top button