Toerisme

Vergunningsaanvragen Motorrijden in de Vrije Tijd 2019 zijn beschikbaar

De piloten en passagiers kunnen vanaf nu hun vergunningsaanvraag Motorrijden in de Vrije Tijd 2019 via de My FMB-BMB toepassing aanvragen. De sportvergunningen zijn momenteel nog niet beschikbaar. De vergunning motorrijden Vrije Tijd laat je toe deel te nemen aan de BMB toeristische kampioenschappen en geeft recht op 2 EUR korting bij je inschrijving voor de treffens ingeschreven op de BMB toerkalender. Ook ben je individueel verzekerd tijdens je deelname en voor de heen/terug rit. Bovendien zal vanaf volgend seizoen het GPS bestand van de rondritten ook een paar dagen vooraf aan de vergunninghouders worden gemaild wanneer de organiserende club ons dit bestand ter beschikking stelt (vrije keuze voor de clubs). Tenslotte zullen de vergunninghouders ook nog van een aantal kortingen kunnen genieten bij onze partners (vb. ready to ride opleidingen van Vlaamse Stichting Verkeerskunde,…). Regel dus snel je toervergunning via onze toepassing My FMB-BMB.

Als je My FMB-BMB reeds op je desktop/laptop hebt staan, volstaat het om de toepassing te openen en de de gevraagde update te installeren. Als je reeds een vergunning in 2018 hebt gehad, log je in met je gebruikersnaam en je wachtwoord, kies je je club en kan je in een paar klikken je vergunningsaanvraag in orde brengen. Vergeet niet al je gegevens na te kijken en aan te passen indien nodig. Geen vergunning in 2018 onderschreven? Klik dan op 'nieuwe vergunninghouder'

Heb je de toepassing nog niet geïnstalleerd, klik dan hier: http://fmb-bmb.magelan.be/ (vernieuw je pagina om de laatste versie te raadplegen).

De clubs zullen weldra de nodige informatie toegestuurd krijgen van hun Aangesloten Bond betreffende FMB-BMB Club toepassing.

Partners

Back to top button