Enduro

Inschrijvingen enduro Walcourt geopend

Een erg tevreden organisator na afloop van de laatste BK enduro wedstrijd in Dinant met een verdere stijging van het aantal deelnemers. De nieuwe tussenstanden van het Belgisch Kampioenschap kan je ondertussen terugvinden via deze link.  Bij de Inters E1 heeft WK rijder Antoine Magain nu 25 punten voorsprong op Cédric Cremer. Ex-motorcrossers Jilani Cambre en Yerki Janvier staan aan de leiding bij de Inters E2 en Kevin Gauniaux heeft al een ruime voorsprong op eerste achtervolger Mathias Vanhoof in de E3 klasse.

Op 9 september staat de volgende BK manche op het programma in Ouffet. Inschrijven kan nog steeds: klik hier. Als gevolg van de onbeschikbaarheid van de site van een speciale proef (wijziging groeve) zal deze wedstrijd geen 3 maar 2 speciale proeven tellen. Het Bijzonder Reglement werd aangepast en de inschrijvingsprijs zal nu 80 EUR i.p.v. 90 EUR bedragen. De club zal aan de piloten die reeds het bedrag van 90 EUR betaald hebben, het saldo (10 EUR) terugstorten op de rekening van de betrokken piloot.

Op 30 september organiseert MC Dinant ondertussen al haar derde enduro wedstrijd, dit keer in Walcourt met 2 speciale etappes en een parkoers over 60 km. Info en inschrijvingen: klik hier

Partners

Back to top button