Classic BikeSnelheid

Inschrijvingen Colmarberg afgesloten op 17 augustus!

De inschrijvingen van de Belgische piloten voor het classic bike / snelheid (SSP/SBK) evenement op het Luxemburgse Goodyear circuit in Colmarberg op 8 en 9 september a.s. zullen op vrijdag 17 augustus worden afgesloten. Gezien het beperkt aantal plaatsen kan er geen garantie worden gegeven dat er na deze datum nog inschrijvingen zullen worden toegevoegd. Op tijd inschrijven is dus de boodschap!

De wedstrijd in Colmarberg telt mee voor het Belgisch Kampioenschap snelheid (Supersport, Superbike en Belgian Supertwin) en Classic Bike (Klasse 1: 50cc – 200cc – Vintage, Klasse 2: 250cc, Klasse 5: 750cc, Klasse 8: Post Classic en Klasse 9: EVO/IPC). Het inschrijfgeld bedraagt 250 EUR en de inschrijvingen gebeuren via het elektronisch inschrijvingsformulier op de BMB website (zie onder). De inschrijvingen voor de Belgian Supertwin verlopen via Jacques Borremans van de Supertwin organisatie.

Er zal de mogelijkheid zijn om ter plaatse bij de BMB afgevaardigde (Stefan Alloing) een dagvergunning Classic Bike te bekomen aan de kostprijs van 70 EUR.

Het rennerspark zal op 7/9 slechts vanaf 18 uur geopend zijn.

Info en inschrijvingen:

  • Classics: http://www.fmb-bmb.be/nl/event/luxembourg-moto-classic
  • SSP&SBK: http://www.fmb-bmb.be/nl/race_event/luxembourg-moto-classic

 

Partners

Back to top button