Motorcross

Nitro Circus Live komt op 9 december 2018 naar het Sportpaleis

Travis Pastrana & Nitro Circus lanceren de nieuwe 'You Got This'-tour. Het grootste Global Action Sport-gebeuren kondigt 10 Europese shows aan, en komt op 9 december 2018 naar het Sportpaleis.

De grootste Nitro Circusmomenten worden nog steeds bedacht door action sporticoon Travis Pastrana. De Nitro Circus bezieler staat en gaat nog steeds voor innovatie en vernieuwing. Hij dwingt z’n team om keer op keer grootser en straffer uit te pakken. Met de 'You Got This' tour, pakken Travis en z’n team in 2018 uit met de grootste, grappigste en strafste show sinds het ontstaan van Nitro Circus.

"Nitro Circus, da’s mijn leven. Ik ben er voortdurend mee bezig! Ik stop al mijn energie, kennis en passie in de nieuwe 'You Got This’-tour. Alle gekke ideeën en dromen die we hebben, komen aan bod in deze indrukwekkende show. Het wordt groots! Alles wat je in het echt wou zien, wat je in real time, live wil meemaken, gaat gebeuren, want we hebben nog nooit zoveel materiaal meegesleurd als tijdens de komende tournee”, zegt Travis Pastrana. "Verwacht je aan grotere, nieuwe rampen en vooral nog straffere, gewaagdere stunts. Er gaan momenten zijn in de show dat je jezelf afvraagt: is dit echt of ben ik aan het dromen? Ja, zo straf wordt het! En pas op, voor sommige stuntrijders wordt het afzien, want bepaalde stunts zijn niet geheel risicoloos.”

De Nitro Circus 'You Got This’-tour brengt Travis Pastrana in actie, samen met de beste en strafste sporters in FMX (Freestyle motorcross), BMX, scooter en inline, en uiteraard ook de meervoudige X Games-medaillewinnaars en de kampioenen van de Nitro World Games. Travis Pastrana coacht het internationale sterrenteam en stuwt hen naar nooit geziene prestaties en tricks, verpakt in een gloednieuwe show met nieuwe, gigantische rampen en buitensporige uitdagingen. Deze show is nog toegankelijker, nog spannender en nog adembenemender dan z’n voorgangers.

De Nitro Circus 'You Got This’-tour, start op 20 november 2018 in Birmingham en eindigt op zondag 9 december 2018 in het Antwerps Sportpaleis. Tickets zijn te koop via www.nitrocircus.com.

Noot BMB: dit evenement valt niet onder de verantwoordelijkheid van de Belgische Motorrijdersbond vzw noch van haar Aangesloten Bonden (VMBB/FMWB). Dankzij een publicitair samenwerkingsakkoord met de organisator zullen er 10 gratis tickets verdeeld worden aan de rijders die aan alle MX Junior Days hebben deelgenomen. 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=WAYmzzhQF4o&feature=youtu.be

 

Partners

Back to top button