Algemeen

BMB huldigt op 28 januari haar sportkampioenen

Op zaterdag 28 januari 2017, vindt de jaarlijkse prijsuitreiking van de Nationale Sportcommissie plaats in “Cultuur en Ontmoetingscentrum Oosterhof“, Dokter Vanderhoeydonckstraat 56 te Lummen. De Kampioenen van België (& Beste rijder) in de disciplines motorcross, snelheid, enduro, trial, supermoto, classic bike alsook de laureaten van de Motorcross Coupe de l’Avenir zullen er hun beker, medaille en diplome in ontvangst nemen.

De medaillewinnaars van de Wereld- en Europese kampioenschappen (solo en nationale teams) zullen eveneens worden gehuldigd alsook de laureaten van de Gouden Stuur, Beloftevolle Jongere trofee en de winnaar van de BMB milieuprijs.

De betrokken rijders van de Motorcross Inters Challenger Trophy zullen hun prijzengeld (eindklassement) in ontvangst kunnen nemen. Ook de eerste drie rijders van de Benecup snelheid zullen er worden gehuldigd.

Alle laureaten zullen nog een uitnodiging via e-mail ontvangen.

De huldiging van de kampioenen in alle disciplines start om 16.30 uur stipt en wordt beëindigd omstreeks 19.00uur.  Iedereen is van harte welkom!

De volledige lijst van de kampioenen vindt u hieronder.

Foto: prijsuitreiking 2015

Partners

Back to top button