Enduro

BK Enduro: derde uitstap naar Frankrijk

Verschillende jaren reeds, zijn onze enduro rijders te gast in Frankrijk tijdens de wedstrijden in Buzancy en in Rocroi. Steeds meer Belgische rijders vinden de weg naar deze Franse organisaties. Zij hebben immers nog de mogelijkheid om mooie 'off-road' verbindingsritten aan te bieden. Dit jaar wordt er daarom ook een extra uitstap voorzien naar Cousolre voor de eerste editie van de enduro de la Thure op zondag 26 juni a.s. Cousolre ligt net over de Belgische grens ter hoogte van Beaumont.

Dezelfde inschrijvingsprocedure als deze voor de Franse wedstrijden in Buzancy en Rocroi, via de website (link is external) www.motott.fr, is ook van toepassing voor deze wedstrijd.  Via deze (link is external) link kan je de info van de wedstrijd raadplegen en je inschrijving regelen. Er is nog een afsluitdatum vermeld maar we raden aan ZO SNEL MOGELIJK je inschrijving te regelen gezien de organisator steeds de inschrijving vervroegd kan asluiten.

De lengte van het parkoers bedraagt 56 km. Er worden 3 speciale proeven voorzien: 1 in het bos op smalle wegen, 1 op een flank van een lange heuvel en 1 in een groeve). Het gesloten rennerspark is gelegen op het marktplein van Cousolre.

Meer info: http://www.fmb-bmb.be/nl/enduro_event/enduro-de-la-thure

Partners

Back to top button