Motorcross

Aftellen naar laatste editie van Everts & Friends

Op dinsdag 21 juli 2015 vindt op het circuit van de Horensbergdam te Genk de 10de en laatste editie van de ‘Everts & Friends Charity Race’ plaats, een uniek motorcross-evenement voor het goede doel. Die dag zal Stefan Everts, tienvoudig wereldkampioen motorcross, voor de allerlaatste keer de strijd aangaan met z’n (ex-)collega's uit de MXGP- en MX2-klasse. Het driegeslacht Harry Everts – Stefan Everts – Liam Everts zullen voor deze laatste editie nog één keer samen op de motor stappen.

Op de deelnemerslijst zien we naast de familie Everts al bekende namen staan zoals Charlier Christophe, Getteman Jens, Pauls Jonass, Ramon Steve, Schiffer Marcus, Van Doninck Brent, Van Horebeek Jeremy, Vandueren Kenny, Verstraeten Mike, Wouts Kevin

Net als bij de voorgaande edities is het wedstrijdprogramma bijzonder goed gevuld met reeksen voor ‘Mini’s’ (50cc), ‘Junior Stars’ (65cc), 'Future Stars' (85cc en 125cc), 'GP Stars' (MXGP/MX2), 'Fun Bikes' (brommers en scooters) en 'Golden Heroes' (oldtimers).

De trainingen starten om 9u30 en de eerste race (future starts) start om 12u15

Ook naast het parcours zal er opnieuw vanalles te beleven zijn. Het rennerskwartier en teamtrucks worden heel overzichtelijk opgesteld en er is een overdekte expo met (beroemde) klassieke crossmotoren, kinderanimatie (springkasteel, trampolines, grime, clowns,…) en een zomerse reuze BBQ voor rijders en fans op maandagavond (vooraf inschrijven via (link is external) www.evertsandfriends.be verplicht). Ook is er tijdens de pauze een handtekensessie met de bekende sporters.

Alle info via (link is external) www.evertsandfriends.be

Partners

Back to top button