Motorcross

50 jaar motorcross Kester: het boek

René Deboeck schreef, speciaal voor het 50-jarig jubileum van de cross van Kester en de organiserende club AMC De Toekomst Dworp, een boek van bijna 300 bladzijden met tal van foto’s met als titel: ’50 jaar motorcross in Kester en 50 jaar AMC Dworp’. De voorbije jaren spendeerde hij heel wat van zijn ‘vrije’ tijd voor de motorcross van Kester en ‘zijn’ AMC De Toekomst Dworp waar hij voorzitter van was.

Dat hij een en ander ooit op papier zou zetten hoopten en verwachtten velen en het is dan ook uitgekomen. In ’50 jaar motorcross in Kester en 50 jaar AMC Dworp’ worden tal van avonturen en anekdotes verteld. Er wordt uitvoerig uitgeweid over het reilen en zeilen van de club. In verschillende hoofdstukken komt men heel wat te weten over de mensen achter de club, over de ettelijke rijders die ooit en nog steeds de Dworpse kleuren verdedigden. Heel wat achtergrondinformatie geeft een kijk op de organisatie van 50 crossen.

René Deboeck: “De bedoeling is de lezers een gamma aan informatie te verschaffen en is geenszins bedoeld om er winst uit te puren. “ Het boek werd geschreven door René Deboeck, voor de opmaak zorgden Herremans Patrick en Paul Mariën en het werd gedrukt bij Drukkerij Mariën-Deneyer. BMB archivaris, Marnix Vanslembrouck, zorgde voor de aanvulling van talrijke gegevens.

'50 jaar motorcross Kester en 50 jaar AMC De Toekomst Dworp’ kost 25 euro en kan gekocht worden bij René Deboeck Kareellveldlaan 6 1653 Dworp. Tel. 02/380.01.22 en 0476/33.69.87, rd@amcdworp.be en door 25 euro te storten (6 euro supplement indien verstuurd via de post) op de bankrekening AMC Dworp : BE81 2930 4547 0524.

Partners

Back to top button