Enduro

1ste editie van de Black Mountain Enduro

We ontvingen ondertussen meer informatie over de off-roadtrainingsdag op 5 april a.s. die zal doorgaan onder de benaming 'Black Mountain Enduro Day'. De 1ste editie van de Black Mountain Enduro Day zal worden gehouden op zondag 5 april op het exclusieve terrein van de terril van Binche! Een 100% enduro dag buiten het kampioenschap. Kom je passie beoefenen op twee uitzonderlijke locaties.
 
4 proeven op het programma van de dag:
– 1 speciale endurace op een circuit ontworpen door Fred Fiorentino op de terril van Binche
– 1 speciale endurance  in de zandgroeve van Binche om van ondergrond te wisselen
– 1 parkoers endurocross / proef met kunstmatige hindernissen
– 1 getimede klim op de flank van de terril!
 
Voelt u zich niet op uw gemak bij één van deze proeven? Geen probleem, u beslist zelf aan welke u deelneemt of niet. Het doel van de dag is plezier hebben!
 
3  inschrijvingsniveaus:
Gentlemen voor alle enduro-rijders die hun passie willen beoefenen op hun eigen tempo.
Ervaren  voor de motorrijders met een gemiddeld technisch niveau.
Experts voor de meer ervarenen onder u die zich 200% willen geven!
 
2 uitzonderlijke locaties voor een dag vol motorplezier!

Black Mountain Enduro
Uithoudingsrace op het unieke terrein van de terril van Binche. Technisch traject toegankelijk voor iedereen en ontworpen door Fred Fiorentino. De Black Mountain Enduro geeft u de mogelijkheid om plezier te hebben op een buitengewoon terrein toegankelijk voor alle enduro-motorrijders!
 
Black Mountain Enduro Sand
Uithoudingsrace op een circuit in de zandgroeve van Binche. Dit evenement zal een speciale technische hoogstaande  endurance vergen op een overwegend zandachtige ondergrond. Nogmaals, Fred Fiorentino was verantwoordelijk voor het ontwerp van het circuit.
 
Black Mountain Xtreme
U begint aan een speciale getimede klim, een mengeling van endurocross en een proef waarbij veel kunstmatige hindernissen dienen genomen te worden. U krijgt de gelegenheid om geadviseerd te worden door een aantal van de beste Belgische piloten  om uw techniek te verbeteren en deze obstakels te nemen.
 
Black Mountain PEAK challenge by Red Bull Energy Drink
Begin aan deze klim op de flank van de terril! 140m recht omhoog voor een hoogteverschil van 35m met passages van meer dan 25%, alles getimed. Een grote uitdaging op het einde van de dag.

Balade – liaison offroad
Een parkoers van twintig mijl offroad tussen de terril en de zandgroeve die u nog meer plezier zal bezorgen aan het stuur van uw motor!

Black Mountain Enduro TROFEE
De winnaar van het eindklassement zal de eerste Black Mountain Enduro TROPHY winnen. Deze trofee zal de meest complete renner qua snelheid, techniek en talent belonen.
 
De winnaars van elke proef zullen ook in de prijzen vallen!

Leg alvast deze datum vast in uw agenda. Zondag 05/04! Goed nieuws, de maandag nadien is het vakantie (feestdag)!
 
Binnenkort starten de inschrijvingen! Beperkt aantal deelnemers! Wie het eerst komt, het eerst maalt! Wacht niet te lang.
 
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Black Mountain Enduro Day door het miniformulier op onze site in te vullen.
 
www.blackmountainenduro.be

Partners

Back to top button