Algemeen

De sportprijzen 2014 worden zaterdag uitgereikt

De prijsuitreiking van de Nationale Sportcommissie zal plaatsvinden op zaterdag 10 januari 2015 a.s. in “Cultuur en Ontmoetingscentrum Oosterhof“, Dokter Vanderhoeydonckstraat 56 te 3560 Lummen; MC Beringse staat in voor de organisatie van dit evenement.  De Kampioenen van België (& Beste rijder) in de disciplines motorcross, snelheid, enduro, trial, supermoto, classic bike, speedway alsook de laureaten van de Motorcross Coupe de l’Avenir zullen er worden gehuldigd.

De medaillewinnaars van de Wereld- en Europese kampioenschappen (solo en nationale teams) zullen eveneens worden gehuldigd alsook de laureaten van de Gouden Stuur, Beloftevolle Jongere trofee en de winnaar van de BMB milieuprijs.

De Gouden Stuur trofee werd voor de tweede maal toegekend aan wereldkampioen zijspancross, Ben Adriaenssen. De trofee voor Beloftevolle Jongere is voor de Europees Kampioen 85cc, Jago Geerts. MC Scheldeland kreeg de BMB Milieuprijs toegekend voor haar extra inspanningen ter bescherming van het milieu tijdens haar diverse organisaties in 2014.

De eerste 5 zijspancombinaties (motorcross) van de eindstand van het Belgisch Kampioenschap 2014, de eerste 4 rijders van de Belgian Supermoto Cup (eindklassement) en de eerste 20 rijders van de Motorcross Inters Challenger Trophy (Belgian Nationals)  zullen tevens hun prijzengeld (eindklassement) in ontvangst kunnen nemen.

De huldiging van de kampioenen in alle disciplines start om 15.15 uur stipt en wordt beëindigd omstreeks 18.30 uur. De volledige lijst van de kampioenen kan u onderaan terugvinden.

Partners

Back to top button