Algemeen

Het 3e Motorcross CO2-bos van Red de Motorcross

De voorbereidingen voor de aanplant van het 3e Motorcross CO2-bos komen op kruissnelheid. Er is een datum (29 november), een plaats (Oost-Vlaams Provinciaal Domein Puyembroek in Wachtebeke) en er is een voorlopig uurrooster. Er komt de hele dag randanimatie en alle Belgische WK toppers zullen aanwezig zijn.

De financiering komt ook rond. De items die de GP-piloten schonken staan allemaal op www.eBay.be en de biedingen lopen vlot binnen. Verschillende kledingstukken zijn al verkocht: zo is de trui / broek van Gaulthier Paulin voor meer dan 300 euro gekocht door iemand uit Aukland (Nieuw-Zeeland). De trui van Herlings blijft in Nederland en die van wereldkampioen Tixier in Frankrijk. 

De laatste dagen dienden zich 2 nieuwe sponsoren aan voor Red de Motorcross: VZW Endurosport uit Lommel, oa. ex-organisator van de openingscross van de BMB, met als voorzitter oud GP-piloot Jaak van Velthoven schenkt 1.000 euro en het Stedelijk Motorcross Centrum Lommel, het eigenlijke oefenterrein dus, schenkt via Bengt Van Velthoven (zoon van en werkzaam bij team Red Bull Di Carli KTM) 1.500 euro. Ook zij willen vooruitgang in het dossier Gereglementeerde Oefenomlopen, gewoon omdat de druk op de bestaande circuits te groot is.

Info: werkgroep Red de Motorcross

Partners

Back to top button