Supermoto

Superbiker: het grootste Supermoto evenement ter wereld

Een kort circuit, het publiek dichterbij en meer shows: de 28e editie van de Superbiker in Mettet wordt explosief. Een echte terugkeer naar de wortels van het evenement dat zowel de liefhebbers als de amateurs zal verrassen. En dat alles voor een prijs die sterk verlaagd is: 25€* in voorverkoop, dit voor drie dagen ! En altijd gratis voor kinderen onder de 12 jaar.

Op 3, 4 en 5 oktober eerstkomende, zal het Circuit Jules Tacheny worden omgetoverd tot de mondiale tempel van de Supermoto. Slides en jumps zullen elkaar in sneltempo opvolgen, en dit op een snel circuit, bestaande uit delen asfalt en onverharde stukken. De show zal non-stop op het circuit te zien zijn, dit met een publiek die dichter dan ooit het spektakel zal kunnen aanschouwen, maar ook naast de baan zal adembenemende acrobatiek van 's werelds beste freestylers te bewonderen zijn. Een ander pluspunt dit jaar: freestyle shows op zaterdagavond èn zondag tijdens de lunch !

Na de freestyle show op zaterdagavond laten we de motoren afkoelen, maar niet de sfeer: een rockconcert zal de paddock van bliksem voorzien !

Andere nieuwigheid in 2014: de opening van een camping op slechts enkele meters van het circuit voor tenten en campers, inclusief elektriciteit, waterpunt en toiletten.

De Superbiker in Mettet : entertainment en show voor iedereen !

Voorverkoop tickets via Ticketmaster.be

Inschrijvingen: http://www.superbiker.com/evenement.cfm?nomid=828&evtid=7&lang=NL

Partners

Back to top button